De Basisprincipes van het Bouwen van Zonnepanelen

Een van de meest voorkomende manieren om zonne-energie op te slaan is door het bouwen en installeren van zonnepanelen. U moet beslissen over de grootte van uw zonnepanelen, hoeveel elektriciteit u wilt genereren, hoe vaak u wilt opslaan, en wat voor soort woning het gaat worden gehecht aan.

Zonnepanelen Laten Plaatsen

Om te beginnen, is het raadzaam dat u een set zonnepanelen te kopen en plak ze in de grond, zodat ze kunnen werken als een energie-opslagapparaat. Deze zonnepanelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar online of via uw lokale hardware winkel. Ze zijn niet erg duur.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de bouw van zonnepanelen. In het verleden was het gebruikelijk om gebruik asfalt, maar tegenwoordig de meeste mensen maken gebruik van beton voor zonnepanelen, omdat ze zijn licht van gewicht en gemakkelijker te installeren. Echter, als je problemen met het krijgen het beton goed te mengen, dan kunt u het asfalt te gebruiken.

Je eerste taak is om te bepalen welke kleur van zonnepanelen u wilt zetten. Heldere, getint en gekleurde zonnepanelen zullen worden gebruikt voor verschillende soorten verlichting evenals stichting van uw huis.

De volgende stap is om een ​​gedetailleerd plan te maken. Dit omvat alles van de dingen die je nodig hebt om te doen. U kunt de hulp van een elektricien te krijgen als je een beetje verloren.

Nadat u een besluit over de locatie van uw zonnepaneel, moeten alle van de bedrading, aansluitingen en andere noodzakelijke onderdelen worden geïnstalleerd. De bedrading moet worden gedaan door een professionele elektricien. Zorg ervoor dat je in staat zijn om alle van de elektrische onderdelen doorlopen handen van de expert voordat u deze op zijn plaats zijn.

Zodra u tevreden bent dat je alles hebt geïnstalleerd, moet u het wikkelen met folie tape, kabelbomen, krimp connectors en andere noodzakelijke onderdelen. Zorg ervoor dat uw krimpen pistool is voorbereid en klaar voordat u begint. Je wilt niet te moeten gaan naar een professionele en betalen voor dit.

U moet uw stopcontact te lokaliseren en steek hem in, dat evenwel niet tot jezelf te knijpen. Ook, zorg ervoor dat u zet uw verlichting uit als je de panelen in.

De meeste mensen vinden dat de invoering van de panelen in isolatielagen tussen de panelen kan creëren. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat het netsnoer geïsoleerd is voordat u begint. Je moet ook een zekering en een breker te installeren om ervoor te zorgen dat u niet per ongeluk blazen uw stroomkabel.

Wanneer u klaar bent met uw zonnepanelen, moet u de panelen te verwijderen en plaats ze in het gat in uw stichting. U moet ervoor zorgen dat de cement grondig is verzadigd met water voordat u ze plakken op zijn plaats.

Zorg ervoor dat de onderste laag van het cement volledig verzadigd en solide voordat u de panelen schroef in het cement. Je moet om gaten te boren in uw stichting en gebruik een hamer om de zonnepanelen hamer op zijn plaats.