Iphone Gebarsten

Iphone Gebarsten Scherm - het Krijgen van een Crack Gratis iPhone

Als het gaat om de iPhone, lijkt het alsof het maakt niet uit wat je doet, je telefoon is altijd het onderwerp van een gebarsten scherm. Wat is er zo lastig over het hebben van een iPhone dat is zo prachtig en wordt alleen steeds populairder naarmate de tijd vordert?

Echter, met een beetje onderzoek en voorbereiding, kunt u de iPhone te krijgen voor gratis of in zeer korte tijd met een paar snelle tips en technieken. Vergeet niet om te kijken naar alle opties voor u beschikbaar alvorens beslissingen te nemen over de beste optie voor je.

U kunt veel artikelen hebt gelezen of bekeken een aantal tv-programma's over het kopen van een telefoon online en gewoon "toe te voegen" de telefoon naar je winkelwagen en betalen om het te krijgen geleverd aan uw huis. Dit is waarschijnlijk een van de meest voorkomende manieren om te gaan over het krijgen van een telefoon voor gratis, maar er zijn enkele nadelen aan dit.

Ten eerste, een heleboel mensen die deze telefoons te kopen tegen gratis aanbod locaties verkopen ze alleen omdat ze telefoons moeten gratis. Dus, wanneer ze beseffen dat ze hun geld hebben verspild, ze niet echt om de telefoon te veel te gebruiken op alle.

De mensen die de gratis telefoons te kopen vaak Overbetaald, soms door een grote hoeveelheid, omdat ze niet echt geïnteresseerd in het krijgen van een geweldige telefoon at all. Dan zijn ze vast te zitten met de telefoon ze hebben betaald voor, dat is het tegenovergestelde van wat je wilt.

Dus, als we kijken naar de gratis aanbiedingen, na te denken over de kwaliteit van de telefoon. Kun je het vertrouwen met je leven?

Ga er niet vanuit dat de telefoon die u ziet in de winkel is de telefoon die u krijgen op gratis. En niet een telefoon te kopen, alleen maar omdat iemand biedt het.

Nu, laten we zeggen dat je krijgt een gratis telefoonnummer en besluit dat u wilt betalen. Wat over wanneer het tijd is om daadwerkelijk te betalen?

Voor een ding, als u al op een lokale vervoerder of van plan bent u voor uw telefoon, is er weinig kans dat je zou moeten betalen voor de telefoon. Maar als je niet op een lokale vervoerder, moet u mogelijk de volledige prijs te betalen voor de telefoon.

Voor een ander ding, het is heel gebruikelijk voor degenen die proberen om telefoons gratis aan te melden voor een mobiele telefoon plan met een lokale vervoerder, of zelfs een nationale luchtvaartmaatschappij zoals Verizon. Als u dit doet, zorg ervoor dat u hen te vertellen dat u de telefoon te krijgen gratis.

Neem niet het risico niet nemen. Je gaat niet om je telefoon te krijgen tegen een prijs die lager is dan de kosten voor een tijdje, en je kunt alles wat je wilt om geld te besparen doen.