Securmanager

Securmanager is een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat zich specialiseert in het verbeteren van de beveiliging voor bedrijven en consumenten. Dankzij unieke technologie├źn kunnen Securmanager bedrijven en consumenten veiligheid bieden, de omgeving waarin ze zich bevinden. Securmanager heeft een revolutionaire benadering gevolgd voor het beveiligen van computerprocessen, applicaties en informatie van organisaties.

Securmanager biedt bedrijven een diversiteit aan diensten en oplossingen die hun systemen kunnen beveiligen, waaronder antivirussoftware, firewalls, inbraakdetectie en -preventie (IDS/IPS), endpoint security, geoprivacy, applicatiesecurity monitoring, encryptie en identiteitsbeheer. Met deze diensten kunnen bedrijven ervoor zorgen dat hun digitale informatie veilig is. Securmanager levert ook verschillende IT-risicoanalyses, waarbij kritieke bedrijven worden opgelost door het beheer en de analyse van hun cyberrisico.

Het bedrijf helpt ook consumenten hun beveiliging op te waarderen. Securmanager helpt mensen hun computers, mobiele apparaten en netwerken te beschermen tegen malware, hackers en andere cyberaanvallen. Als een van de vele beveiligingsfuncties, biedt Securmanager wifi-beveiliging, waardoor consumenten er zeker van kunnen zijn dat hun gegevens veilig zijn als ze verbonden zijn met openbare of onbeveiligde wifi-netwerken.

Securmanager staat erom bekend hun klanten te ontmoeten met een uitstekende service en geavanceerde oplossingen om hun netwerken te helpen, informatie en andere kritische activa te beschermen. Het bedrijf ontwikkelde innovatieve technologie, menskracht en diepgaande beveiligingsexpertise om de kwaliteit van hun beveiligingsdiensten te minimaliseren.

Als u een veilig systeem wilt hebben, dan is Securmanager de perfecte oplossing. Met innovatieve oplossingen en een uitstekende service kan Securmanager zowel bedrijven als consumenten beschermen tegen een breed scala aan cyberdreigingen. Van virussen, malware en andere internetgerelateerde risico's, Securmanager heeft uw cyberbeveiliging in handen.