Regelgeving Beleggingen

Regelgeving Investeringen

Regulatory Investeringen kunnen worden onderverdeeld in twee soorten:

Securitisatie - Een securitisatie is een investering die een secundaire inkomstenstroom, die op hetzelfde moment vereist geen weg meer terug en is niet gehouden aan enige vorm van onderpand wordt. In deze vorm van investeringen om een ​​financieel instrument genaamd een zekerheid wordt gebruikt als onderpand tegen het eigen vermogen van het bedrijf dat problemen van de veiligheid. De betaling en de eventuele verkoop van de onderliggende activa van de beveiliging zijn gemaakt door een derde partij (zoals een bank of een verzekeraar).

De financiering is de derde poot van de ontlasting voor de vennootschappen die ervoor kiezen om te gaan met een securitisatie aanpak. In dit geval zal de inkomsten uit de effecten betrekking hebben op de betaling van de schuld, rente en hoofdsom van de uitstaande schuld, op voorwaarde dat de financiële positie van het bedrijf kan worden gehandhaafd gedurende een voldoende hoeveelheid tijd om het volledige bedrag schuld terug, evenals met andere inkomsten die kunnen voortvloeien.

Als je erover nadenkt, deze twee methoden van financiering en financiële instrumenten (Securities and Credit Insurance) maken van de regelgeving investeringen nogal flexibel. Er dient echter te worden benadrukt dat de regelgevende investering is niet een ideale manier van financiering als het kan uw bedrijf de mogelijkheid om grote risico's onder ogen zonder enige bescherming.

Deze vorm van beleggen is ook bekend als een derivaat, omdat het gebruik van financiële instrumenten maakt. Derivaten kunnen bedrijven meer complexe financiële beslissingen te nemen, terwijl nog steeds de bescherming van de naleving van de wet wordt gehandhaafd. Met andere woorden, het is ontworpen om in staat om de activa van een bedrijf en de toekomstige winstgevendheid te beschermen, zonder in te gaan tegen de behoeften van een strenge regelgevende instantie zoals de SEC.

Effecten worden verhandeld als aandelen op de beurs. Het is een troef die kunnen worden verhandeld in de markt. Terwijl de aandelen worden verhandeld op een beurs, worden de effecten rechtstreeks verhandeld op een ongereguleerde financiële markt - het bankwezen.

An-exchange traded fund (ETF) is een soort van regelgeving investeringen. Dit fonds is bedoeld voor beleggers om aandelen en obligaties van verschillende bedrijven te kopen via een speciale trading instrument. Bijvoorbeeld, kunt u Apple's aandelen van de NYSE te kopen door middel van een ETF.

Er zijn verschillende soorten van ETF's beschikbaar. Elk van hen is ontworpen voor een bepaalde beleggingscategorie zoals de grote vier - aandelen, obligaties, grondstoffen en energie. Afhankelijk van de aard van de ETF, kunt u ETF's vinden voor een verscheidenheid van bedrijven, waaronder global, nut, small cap, consument defensief, financiële diensten, enz.

Een ander soort van beleggingsfondsen is een Opties ETF genoemd. Deze ETF is bedoeld voor beleggers die willen de voordelen van zowel de regelgeving en het management dat zou hen in staat stellen om betere beslissingen te nemen dan alleen gericht op hun eigen financiën te combineren.

Tot slot is er verordening Aandelen, dat is echt een product van hybride reglementair investeringen. Verordening aandelen beleggen in aandelen, obligaties en opties.

Als je een jonge investeerder en nog steeds je hulp nodig hebt en wat meer informatie over de regelgeving investeringen, dan kun je misschien wel interesse zou hebben in het kijken naar een aantal van de top internet sites. Sommige van deze sites bieden gratis online financiële educatie, zodat u meer kunt leren over de problematiek van het kiezen van de juiste regelgevende investering.